Atelier UNIEK 18+

		
Atelier UNIEK is voor jongeren en volwassenen die graag creatief bezig zijn en een licht verstandelijke beperking hebben. In het atelier bij Cultuurkust kun zij hun talenten ontwikkelen!
Dit gaan we doen

Tijdens de cursus ga je lekker creatief aan de slag, samen met andere mensen met een (licht) verstandelijke beperking. De cursus is heel gezellig, want je ontmoet allerlei nieuwe mensen. En je krijgt les van echte kunstdocenten! Zo leer je bij ons ook heel veel.

Er is van alles mogelijk. Natuurlijk kun je tekenen en schilderen, maar je kunt ook met andere materialen aan de slag, zoals mooie stoffen of breigaren. Of misschien wil je wel iets maken van klei? We kijken naar jou en wat jij leuk vindt om te leren. Zo kunnen er soms ook lessen dans en toneel zijn, je mag dan zelf kiezen wat je gaat doen. Wat voor kunstenaar wil jij zijn? Aan het eind van de cursus doe je mee met een expositie, waar iedereen jouw kunstwerken kan komen bekijken!

Kennismaken en meedoen

Voorafgaand aan de lessen vindt telefonisch met ouders/verzorgers een gesprek plaats om te weten wat de mogelijkheden, interesses en mogelijke aandachtspunten zijn van een leerling. In de eerste lessen is een overdracht mogelijk, ouders/begeleiders zijn van harte welkom om gratis bij de lessen aanwezig te zijn.

Aan het eind van een jaar Atelier UNIEK staan daar dan de kunstenaars. Je werk hangt aan de muren en als een groep vrienden nemen jullie het applaus in ontvangst van de bezoekers. Het hele jaar heb jij je vrij kunnen ontwikkelen binnen de materialen die je wilden ontdekken.

Atelier UNIEK vindt plaats op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op donderdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief