JTS Wolf

JongerenTheaterSchool WOLF

JongerenTheaterSchool WOLF (JTS) van Cultuurkust is dé ontmoetingsplek voor jongeren die geïnteresseerd zijn in theater. Wij hebben plek voor alle jongeren van 12 t/m 21 jaar die nieuwsgierig zijn naar acteren en theater maken; of je nou voor het eerst op de planken staat of auditie wilt doen voor een vakopleiding.

Binnen elke klas is voor elke leeftijdsgroep en voor elk niveau voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling. Daarom zit een cursist vaak langer dan 1 jaar in een bepaalde klas. Doorstroom naar de volgende klas is niet alleen afhankelijk van leeftijd, maar ook van inzet, plezier, ervaring en talent. De lessen en repetities worden gegeven door een kernteam van professionele theaterdocenten en regisseurs, aangevuld met specialisten uit de theaterpraktijk.

Onze theaterklassen:
Hoe werkt het?

Wanneer je jezelf aanmeldt voor de jongerentheaterschool krijg je van ons een uitnodiging voor een eerste les. In deze les kijken de docenten in welke theaterklas jij het beste past. Dit kan tot de herfstvakantie nog wijzigen.

Je kunt je niet voor een specifieke cursus aanmelden, de docent bepaalt naar aanleiding van de proefles in overleg met jou, welke cursus het meest aansluit bij je leeftijd, ervaring en behoefte.