Veelgestelde vragen

Cursussen en workshops

Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus of workshop?

Als je jouw cursus hebt gevonden kun je jezelf (of je kind) eenvoudig inschrijven via onze website of via het inschrijfformulier bij ons op locatie in Harderwijk. Na aanmelding krijg je automatisch een bevestiging. Een week voor aanvang van de cursus nemen we contact met je op.

Hoe kan ik betalen?

De cursussen kunnen in de aangegeven termijnen betaald worden. Dit kan alleen bij machtiging tot automatische incasso. Het is ook mogelijk om de cursus in één keer te betalen via incasso of op rekening. In alle gevallen ontvang je eerst een factuur.

Krijg ik korting?

Cultuurkust biedt een aantal kortingen. Kijk hier voor meer informatie over kortingen.

Vul tijdens het inschrijven de gewenste korting in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier. Deze wordt dan verwerkt door onze administratie. 

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving. Wat nu?

Heb je na je inschrijving geen ontvangstbevestiging per mail gekregen? Kijk dan ook even in je ongewenste mailbox. Als daar ook geen bevestiging in zit kun je contact met ons opnemen via administratie@cultuurkust.nl

Kan ik een proefles volgen?

Is het zeker dat mijn cursus doorgaat?

Sommige cursussen hebben een minimum aantal deelnemers nodig om door te kunnen gaan of er is plek voor een maximum aantal deelnemers. Je ontvangt van onze cursusadministratie na inschrijving bericht of er nog plek is. Dit gebeurt uiterlijk een week voor de start van een cursus.

Kan ik instromen in een die al gestart is?

Ja dat kan! Bij veel cursussen kun je nog instromen als de cursus al begonnen is.
Afhankelijk van de opbouw van de cursus en je ervaringsniveau kijken we of het in het geval van jouw inschrijving mogelijk is. Als je je voor een lopende cursus inschrijft nemen we, als er overleg nodig is, contact met je op. Anders ontvang je direct een bevestigingsmail met daarin de informatie over je eerste les.

Kan ik iemand een les of cursus cadeau doen?

Hoe weet ik of cursus geschikt is voor kinderen?

Bij cursussen voor kinderen staan leeftijdsindicaties. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Een cursus voor bijvoorbeeld 8 jaar en ouder is precies leuk of interessant genoeg als je 8 jaar of iets ouder bent. Kinderen die te jong zijn, kunnen de cursus vaak niet goed volgen of vinden het te moeilijk. In de tekst bij de cursus staat een vanaf en een tot leeftijd. Twijfel je of je kind kan meedoen met de cursus? Neem dan contact met ons op. 

Wijzigen & Annuleren

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Krijg ik mijn geld terug als ik de cursus annuleer?

Kan ik tussentijds overstappen naar een andere cursus?

In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om over te stappen. Neem contact met ons op.

Mijn persoonsgegevens, bijv. adres, is gewijzigd. Waar geeft ik dit door?

Cultuurkust op School

Ik kom niet in Planned Culture

Ik heb geen inloggegevens van Planned Culture

Ga naar de inlogpagina van Planned Culture.

De eerste keer dat je inlogt klik je op wachtwoord vergeten en maak je je persoonlijke wachtwoord aan. Alle scholen uit de regio Noordwest Veluwe staan al in het systeem, je ontvangt het nieuwe wachtwoord op het emailadres dat bij Cultuurkust bekend is (emailadres ICC’er)

Daarna log je als ICC’er in met de naam van de school en het wachtwoord dat je zojuist aangemaakt hebt.

Mocht je problemen ondervinden bij het inloggen of vragen hebben, neem dan contact met ons op via planning@cultuurkust.nl of bel op maandag t/m donderdag tussen 08.30 – 13.00 uur met Cultuurkust 0341-721021.

Bekijk hier de handleiding Planned Culture Cultuurkust

Ik wil graag samenwerken met of iets aanbieden via Cultuurkust op School

Leuk dat je met ons wilt samenwerken! Neem contact op met de afdeling Cultuurkust op School via planning@cultuurkust.nl of bel op maandag t/m donderdag tussen 08.30 – 13.00 uur met Cultuurkust 0341-721021.

Overig

Kan ik bij Cultuurkust werken?

Leuk dat je interesse hebt om deel uit te maken van hét centrum voor cultuureducatie en amateurkunst in de regio Noordwest Veluwe! Bekijk op onze vacaturepagina onze vacatures. Hier staat ook hoe je een open sollicitatie kunt insturen.

Ik wil graag een ruimte huren, hoe werkt dat?

Zoek je een inspirerende ruimte voor een dagdeel, dag of structureel? Wil je vergaderen, repeteren of een ander soortige bijeenkomst organiseren? Dan kun je bij ons een ruimte huren. Neem hiervoor contact op met beheer@cultuurkust.nl of bel 0341-721021.

Ik wil graag samenwerken met Cultuurkust

Leuk dat je wilt samenwerken met Cultuurkust. Je kunt je idee, aanvraag, vraag, probleem insturen naar info@cultuurkust.nl, bellen met 0341-721021 of loop binnen voor een kopje koffie. We ontmoeten je graag! 

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief