Schrijf en teken je eigen stripverhaal 8+

		
Gaan jouw gedachten vaak alle kanten op? Verzin jij meerdere verhalen per dag, maar weet je nog niet hoe je deze op papier krijgt? Wil je leren hoe jouw personages tot leven kunnen komen in kleurrijke illustraties? Schrijf je dan in voor onze nieuwe cursus en schrijf en teken je eigen stripverhaal! Onze cursus is er voor alle creatieve en enthousiaste kinderen van 8 tot 12 jaar.

Leer onder begeleiding van een ervaren schrijf- en tekendocent hoe je jouw eigen verhaal kunt bedenken en het tot leven kunt laten brengen in een strip. Van het verzinnen van grappige personages tot het tekenen van spannende avonturen: deze cursus laat je creativiteit bloeien terwijl je plezier hebt met het maken van je eigen stripverhalen. Doe mee en ontdek de magie van het vertellen van verhalen en tekenen! 

Let op! We bieden dit cursusseizoen vier verkorte (schrijf)cursussen aan, allemaal bestaande uit vijf lessen. Je kunt de cursussen los van elkaar volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om na afloop door te stromen in een volgende lessenserie. Wil je meerdere cursussen volgen? Schrijf je dan voor iedere cursus apart in!

  • Schrijf en teken je eigen stripverhaal: start woensdag 18 september
  • Schrijf en breng je eigen tekst tot leven: start woensdag 6 november
  • Schrijf en teken je eigen magische verhaal: start woensdag 12 februari
  • Schrijf en speel je eigen songtekst: start woensdag 26 maart

Deze cursus bestaat uit vijf lesmomenten. Het is daarom niet mogelijk om een proefles te volgen.

Schrijf en teken je eigen stripverhaal vindt plaats op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op woensdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief