Academie Tekenen & Schilderen

		
Elke vrijdag werken aan een zelfgekozen onderwerp: dát is de Academie Tekenen & Schilderen van Cultuurkust, bedoeld voor ervaren schilders. Het is stimulerend om in een groep elkaars werkproces te volgen en mogelijkheden te vergelijken.
Dit ga je doen

Voor aanvang van deze cursus word je gevraagd na te denken over een onderwerp of thema. Op de eerste dag onderzoek je dit met zelf meegebrachte foto’s of schetsen, een tekst of woord of ander (beeld-)materiaal. De docent is aanwezig om je te helpen een goede en uitdagende start te maken en om je te inspireren. Elke maand bekijkt hij het proces en de resultaten met als doel de beeldvertalingen aan te scherpen, te verdiepen en verder te ontwikkelen.

“Wat ik probeer is mensen constant anders te laten kijken naar het (creatieve) proces waar ze zich in bevinden en in dat proces andere keuzes te laten maken dan ze vanuit zichzelf gewend zijn. Mensen leren om risico te nemen binnen hun proces.” Docent Frank Oude Weernink

Vrij atelier

De docent zal om de week de lessen van deze cursus begeleiden. Daarbij kent deze cursus dagen waar je als cursist zelfstandig en vrij aan de opdracht kan werken. Dat kan bij ons of thuis.

Materialen

Je kunt de materialen aanschaffen via de Materialenkaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt de materialen die je wilt gebruiken ook zelf meenemen.

 

Academie Tekenen & Schilderen vindt tweewekelijks plaats op vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op vrijdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief