Inschrijven en Betalen

Inschrijven & betalen

Als je jouw cursus hebt gevonden kun je jezelf (of je kind) eenvoudig inschrijven via onze website of via het inschrijfformulier bij ons op locatie in Harderwijk. Na aanmelding krijg je automatisch een bevestiging. Twee weken voor aanvang van de cursus nemen we contact met je op.

Sommige cursussen hebben een minimum aantal deelnemers nodig om door te kunnen gaan of plek voor een maximum aantal deelnemers. Je ontvangt van onze cursusadministratie na inschrijving bericht of er nog plek is.

Wil je instromen op een reeds gestarte cursus? Dat kan! Neem dan contact met ons op. Ook voor de HaFaBra lessen geldt dat je gedurende het hele jaar kan instromen.

De cursussen kunnen in de aangegeven termijnen betaald worden. Dit kan alleen bij machtiging tot automatische incasso. Het is ook mogelijk om de cursus in één keer te betalen via incasso of op rekening. In alle gevallen ontvang je eerst een factuur.

Bijkomende kosten / Materialen

Bij sommige cursussen zitten materialen inbegrepen in de prijs, maar voor andere cursussen heb je materialen nodig. Bijvoorbeeld specialistisch schildermaterialen of materiaal voor edelsmeden. Op de pagina van de cursus staat aangegeven of er bijkomende kosten zijn voor materialen.

Materiaalkaart Cultuurkust

Je kunt deze materialen zelf aanschaffen of gebruik maken van de Materiaalkaart van Cultuurkust. Een materiaalkaart is voor ieder bedrag aan onze bar verkrijgbaar. Je kunt bij ons aan de bar om een kaart vragen en zelf bepalen hoeveel krediet je erop zet. Ook kun je aan de bar materialen bestellen. Niet gebruikt krediet ontvang je na de cursus retour.

Bij workshops en jeugdcursussen is materiaalgebruik inbegrepen.

Heb je vragen over bijkomende kosten en het aanschaffen van materiaal neem dan contact op met onze administratie via administratie@cultuurkust.nl

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief