Fotografie vervolg

Je hebt plezier in fotograferen en wilt nog mooiere foto’s kunnen maken? Heb je de basiskennis van fotografie, maar wil je graag meer verdiepen? Dan is deze cursus iets voor jou. Deze verdiepingscursus fotografie is voor mensen die zich graag meer willen ontwikkelen in het fotograferen qua techniek en inhoud. Bij deze cursus draait het om creativiteit en het ontwikkelen van een eigen stijl. 
Dit gaan we doen 

Bij deze verdiepingscursus ga je verder bouwen vanuit de basis en werken aan je eigen stijl. Hoe zet je de techniek naar je hand? Hoe vang je het licht in een foto? Wat zijn originele composities? 

De variatie aan onderwerpen zijn divers: architectuur, zwart-wit fotografie, portret, sport of macrofotografie. We kijken veel naar voorbeelden van bekende fotografen. Je leert om beter te kijken en creatiever te denken. Daarnaast leer je om de techniek van je camera beter in te zetten voor de foto die je voor ogen hebt. Deze cursus is bedoeld voor cursisten die een basiscursus fotografie hebben gevolgd bij Cultuurkust of elders. 

“Fotograferen heeft een doel: overbrengen van een emotie. Het is voor een groot deel communicatie. Een foto kan een verhaal vertellen, je aanzetten tot nadenken, je ontroeren, je schokken. Een goede foto is een beeld, geen kiekje. Geen vluchtig iets, maar een beeld dat je kan inspireren voor lange tijd.” Docent Cornelia Nauta 

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening en een statief. Twijfel je of je camera geschikt is voor deze cursus? Neem dan contact met ons op. 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief