Van aquarel tot olieverf

Wil je graag leren schilderen met meerdere soorten verf? Of teken je liever? Er zijn vele mogelijkheden. Je kunt de technieken zelfs combineren! Spreekt deze veelzijdigheid je aan? Schrijf je dan in voor deze cursus! Beginners en gevorderden zijn welkom.
Dit ga je doen

De onderwerpkeuze varieert. Wat spreekt je aan? Dieren, landschap, stilleven, of een portret? Het werk van een schilder? Wat wil je leren? Er is inspiratiemateriaal aanwezig, ook kun je zelf foto’s of voorwerpen meenemen. Naar aanleiding van je onderwerp kies je een passende techniek. Ook stimuleert de docent je om een eigen werkwijze te ontwikkelen. Tijdens de lessen is volop aandacht voor kleuren mengen, technieken, compositie en experiment.

Materiaalgebruik

Er is olie-, aquarel-, acrylverf en tekenmateriaal aanwezig. Er zijn ook penselen. De docent geeft advies en zorgt dat je de eerste lessen geen eigen materiaal hoeft mee te nemen. Voor het verdere verloop van de cursus kun je je eigen aquarel-set en/of andere verf aanschaffen. Aquarelpapier, tekenpapier en olieverfpapier kun je bestellen bij Cultuurkust. Ook kun je zelf speciale bloks met papier en/of geprepareerde schilderdoekjes mee nemen.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief