Van Aquarel tot Olieverf

		
Wil je graag leren schilderen met meerdere soorten verf? Of teken je liever? Weet je (nog) niet goed welke stijl en/of techniek bij jou past? Tijdens deze cursus kun je kennismaken met meerdere materialen en technieken. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Dit ga je doen

Er is inspiratiemateriaal aanwezig, ook kun je zelf foto’s of voorwerpen meenemen. Naar aanleiding van je onderwerp kies je een passende techniek. Onder begeleiding van de docent ontwikkel je een eigen techniek. Tijdens de lessen is volop aandacht voor kleuren mengen, technieken, compositie en experiment.

Materiaalgebruik

Er is olie-, aquarel-, acrylverf en tekenmateriaal aanwezig. Er zijn ook penselen. De docent geeft advies en zorgt dat je de eerste lessen geen eigen materiaal hoeft mee te nemen. Voor het verdere verloop van de cursus kun je je eigen aquarel-set en/of andere verf aanschaffen. Aquarelpapier, tekenpapier en olieverfpapier kun je bestellen bij Cultuurkust. Ook kun je zelf speciale bloks met papier en/of geprepareerde schilderdoekjes mee nemen.

Van Aquarel tot Olieverf vindt wekelijks plaats op dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op dinsdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief