Fotoatelier: fotograferen met een thema

		
In de cursus Fotoatelier leer je fotograferen met een thema. Het thema mag je zelf bepalen en kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van verschillende evenementen, een reportage over een vereniging, portretten van markante mensen, het in scene zetten van een gebeurtenis uit het verleden of het vastleggen van natuurschoon.
Dit ga je doen 

In het begin van de cursus bekijken we veel foto’s om inspiratie op te doen en bezoeken we misschien een tentoonstelling voor inspiratie. Het kan zijn dat je wat opdrachten krijgt om je techniek te verbeteren. Na deze fase van onderzoek gaat iedereen aan de slag. Door het uitdiepen van het thema en door het krijgen van feedback leer je je eigen keuzes te maken en foto’s te selecteren. De foto’s gaan we exposeren in het gebouw van Cultuurkust.  

De cursus vindt om de drie à vier weken plaats. De lessen zijn op de volgende dagen gepland:

Zaterdag 12 oktober 2024 Zaterdag 25 januari 2025
Zaterdag 09 november 2024 Zaterdag 15 februari 2025
Zaterdag 30 november 2024 Zaterdag 15 maart 2025
Zaterdag 14 december 2024 Zaterdag 12 april 2025

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening en een statief. Twijfel je of je camera geschikt is voor deze cursus? Neem dan contact met ons op. 

Het Fotoatelier vindt maandelijks plaats op zaterdag van 11.00 tot 13.30 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op zaterdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief