Fotoatelier

In de cursus Fotoatelier leer je fotograferen met een thema. Het thema mag je zelf bepalen en kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van verschillende evenementen, een reportage over een vereniging, portretten van markante mensen, het in scene zetten van een gebeurtenis uit het verleden of het vastleggen van natuurschoon.  
Dit ga je doen 

In het begin van de cursus bekijken we veel foto’s om inspiratie op te doen en bezoeken we welling een tentoonstelling voor inspiratie. Het kan zijn dat je wat opdrachten krijgt om je techniek te verbeteren. Na deze fase van onderzoek gaat iedereen aan de slag. Door het uitdiepen van het thema en door het krijgen van feedback leer je je eigen keuzes te maken en foto’s te selecteren. De foto’s gaan we exposeren in het gebouw van Cultuurkust.  

De cursus vindt om de drie à vier weken plaats. De lessen zijn op de volgende dagen gepland:

Zaterdag 7 oktober 2023 Zaterdag 20 januari 2024
Zaterdag 28 oktober 2023 Zaterdag 10 februari 2024
Zaterdag 18 november 2023 Zaterdag 9 maart 2024
Zaterdag 16 december 2023 Zaterdag 23 maart 2024

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening en een statief. Twijfel je of je camera geschikt is voor deze cursus? Neem dan contact met ons op. 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief