Kunst &Co 8+

		
Ben je graag creatief bezig en houd je van tekenen, schilderen en knutselen? Houd je van afwisseling en wil je er graag achter komen welke techniek het beste bij jou past? Kom dan naar Kunst &Co! Geen les is hetzelfde en het is elke keer weer een verrassing wat je gaat doen. Deze cursus is voor kinderen van 8 tot 11 jaar.
Dit ga je doen

Tijdens Kunst &Co gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met verschillende technieken en materialen: potlood, krijt, karton, klei en nog veel meer. Je gaat kijken naar kunstwerken van vroeger en nu en hoe de kunstenaars deze hebben gemaakt. En je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag. Je leert hoe je alles wat er in je hoofd zit tot uitvoer kan brengen door een brede kennis aan materiaal, techniek en inhoud, want samen kunst maken is belangrijk!

Naast dat we aandacht schenken aan techniek en materiaal wordt er ook gekeken naar het sociale aspect: hoe geef je feedback en hoe ontvang je dit? En wat doe je er vervolgens mee? Je werkt in deze cursus niet alleen maar aan je eigen werk, maar je gaat af en toe ook in duo’s of als groep aan de slag. Want alleen kom je een heel eind, maar samen komen we verder.

“Mijn specialisme is illustratie en vormgeving. Ik ben gek op het verzinnen van personages en het vertellen van verhalen met beeld. Ik houd ervan om met mijn handen te creëren en nieuwe werken te maken. Of dit nu met klei, verf, foto’s of potloden is.” Docent Kim den Dulk

 

Kunst &Co 8+ vindt wekelijks plaats op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op vrijdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief