Tekenen en Schilderen basis

		
Wil je de kunst van tekenen en schilderen verkennen? Schrijf je dan in voor onze cursus Tekenen en Schilderen Basis! Leer intenser kijken naar de wereld om je heen: van de kleuren en ritmes van de natuur tot de subtiele lichtval op gebouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos en jij gaat ontdekken welke materialen en technieken het beste bij jou passen, om deze vervolgens verder te ontwikkelen.

Bij deze cursus staat het verkennen van verschillende benaderingen van beeldend werken centraal. Experimenteer met een scala aan teken- en schildermaterialen: van potlood en inkt tot pastelkrijt en acrylverf. Elke les brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor je diverse technieken leert toepassen en aan het einde van de serie lessen een beter idee hebt van jouw persoonlijke voorkeuren.

Voor deze cursus zijn de basismaterialen van Cultuurkust beschikbaar. Na enkele lessen raden we je aan om, in overleg met de docent, je eigen penselen en materiaal aan te schaffen. Eventuele aanvullende materialen kun je zelf meenemen of aanschaffen bij Cultuurkust.

De cursus Tekenen en Schilderen Basis vindt plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op dinsdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief