Schrijf en breng je eigen tekst tot leven 8+

		
Zit jouw hoofd vol verhalen die gedeeld moeten worden? Komen personages tot leven en krijgen jouw gedachten kleur? Weet jij precies hoe verhalen eruit zouden moeten zien op een podium? Schrijf je dan in voor onze nieuwe cursus en schrijf en breng je eigen tekst tot leven! Onze cursus is er voor alle creatieve en enthousiaste kinderen van 8 tot 12 jaar.

Leer onder begeleiding van een ervaren schrijfdocent en theaterdocent hoe je jouw verhalen kunt schrijven en vervolgens op het podium kunt laten schitteren. Van het bedenken van personages tot het ontwikkelen van spannende plots: deze cursus stimuleert je creativiteit en helpt je jouw zelfexpressie te vergroten. Doe mee en voel hoe opwindend het is als je eigen verhaal tot leven komt op het podium! 

Let op! We bieden dit cursusseizoen vier verkorte (schrijf)cursussen aan, allemaal bestaande uit vijf lessen. Je kunt de cursussen los van elkaar volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om na afloop door te stromen in een volgende lessenserie. Wil je meerdere cursussen volgen? Schrijf je dan voor iedere cursus apart in!

  • Schrijf en teken je eigen stripverhaal: start woensdag 18 september
  • Schrijf en breng je eigen tekst tot leven: start woensdag 6 november
  • Schrijf en teken je eigen magische verhaal: start woensdag 12 februari
  • Schrijf en speel je eigen songtekst: start woensdag 26 maart

Deze cursus bestaat uit vijf lesmomenten. Het is daarom niet mogelijk om een proefles te volgen.

Schrijf en breng je eigen tekst tot leven vindt plaats op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op woensdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief