Edelsmeden & Sieraden maken dinsdag

Wil je graag leren hoe je sieraden en objecten maakt? Tijdens deze cursus maak je nader kennis met de diverse edelmetalen en met de ambachtelijke technieken van het goud- en zilversmeden.
Dit ga je doen

Je experimenteert met vormen en met materialen zoals zilver, alpaca, koper, messing, kunststof, textiel en steen. En natuurlijk kun je jouw eigen ideeën en materialen inbrengen. Je krijgt individuele begeleiding bij het uitwerken van je idee tot de technische uitvoering. Met als resultaat: een uniek sieraad of object. De cursus is voor zowel beginners als gevorderden.

” Ik hoop cursisten de liefde voor het ambacht mee te geven. En uiteraard de sieraden die je zelf gaat maken en daarna trots gaat dragen of gedragen gaan worden door wie dan ook.” Docent Robean Visschers

Materialen

Je kunt de materialen aanschaffen via de Materiaalkaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt de materialen die je wilt gebruiken ook zelf meenemen. Het gemiddelde bedrag dat een deelnemer per cursusseizoen uitgeeft aan koper, messing en zilver ligt rond de € 50,-.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief