Kortingen

Kortingen

Cultuurkust biedt voor de groepslessen (bestaande uit minimaal 12 lessen) maximaal 10% cursuskorting aan. De korting wordt automatisch berekend en hoeft niet te worden aangegeven op het inschrijfformulier. De korting wordt toegepast bij ouderen vanaf 65 jaar en vanaf het 2e gezinslid of de 2e cursus die wordt gevolgd in dezelfde periode en minimaal uit 12 lessen bestaat.

Ook houders van een CJP-pas komen in aanmerking voor 10% korting, onder opgave van het pasnummer in het opmerkingen veld bij de inschrijving. Aansluitend zal een foto van de pas worden opgevraagd.

Vul tijdens het inschrijven de gewenste korting in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier. Deze wordt dan verwerkt door onze administratie. 

Cultuurwijzer

Kinderen en volwassenen uit Harderwijk en Hierden die een cursus willen uitproberen kunnen meedoen aan de Cultuurwijzer. Gemeente Harderwijk stelt haar inwoners in staat om op een laagdrempelige manier deel te nemen aan cultuur en sport. Zie voor het aanbod www.cultuurwijzerharderwijk.nl.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

We werken samen met het Jeugdcultuurfonds, wat inhoudt dat ook kinderen uit minder bedeelde gezinnen een cursus bij ons kunnen volgen. Wil je weten of jouw kind in aanmerking komt voor een financiële bijdrage? Lees de spelregels op www.jeugdcultuurfonds.nl of neem contact met ons op. https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/gelderland/

Cadeaubon Cultuurkust

Je partner, (klein)kind of beste vriend(in) heeft wel een cadeautje verdient én hij of zij wil graag een creatieve cursus volgen! Dat komt goed uit: je kunt bij ons terecht voor een echte Cultuurkust Cadeaubon. Uiteraard kun je ook een cursus boeken bij ons en deze feestelijke verpakt naar je laten versturen, maar over smaak valt te twisten. Dus om teleurstellingen te voorkomen kun je bij ons een cadeaubon kopen. Je kunt zelf het bedrag bepalen en deze bij ons ophalen of naar je laten versturen (let op: bij versturen komen er verzendkosten bij).

Bestellen doe je door te mailen naar administratie@cultuurkust.nl of bij ons binnen te lopen in ‘t Klooster in Harderwijk. Geef aan welk bedrag op de bon mag en voor wie deze is.

De genoemde kortingen gelden niet voor de HaFaBra lessen bij muziekverenigingen. Je kunt slechts gebruik maken van één kortingsregeling, je dient dit duidelijk bij de inschrijving aan te geven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van eventuele nieuwe aanbiedingen en kortingen.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief