Social Monks

Social Monks – platform voor Creatieve Jongeren (MDT)

Beschrijving:
Welkom bij Social Monks, een platform waar jongeren samenkomen in de kelder van Cultuurkust. Hier organiseren we samen creatieve activiteiten en campagnes met een maatschappelijke impact. Het is een veilige plek waar je als jongere jezelf kunt zijn en je creativiteit kunt uiten.

Wat we doen:
Social Monks is een platform voor jongeren door jongeren, gericht op ontmoeting, inspiratie en activatie. We bedenken en organiseren samen creatieve bijeenkomsten, waarbij we onze stem laten horen over belangrijke maatschappelijke kwesties. Of het nu gaat om kunstprojecten, campagnes of sociale initiatieven, bij Social Monks krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen en je ideeën tot leven te brengen.

Voordelen:

  • Creatieve Uitlaatklep: ontwikkel je artistieke vaardigheden en ideeën.
  • Sociale Samenhang: maak deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde jongeren.
  • Maatschappelijke Impact: draag bij aan verandering en maak een verschil in de wereld.
  • Persoonlijke Groei: leer nieuwe vaardigheden, vergroot je zelfvertrouwen en ontdek je potentieel.

Voor wie:
Social Monks is voor creatieve jongeren die graag hun stem willen laten horen en actief willen bijdragen aan een betere samenleving. Kom langs in onze kelder bij Cultuurkust en doe mee!

Meedoen?
Wil je deel uitmaken van Social Monks? Volg ons op Instagram en sluit je aan bij onze community op Discord voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Samen kunnen we creativiteit, inspiratie en verandering realiseren!

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief