Uniek

Podium & Atelier UNIEK

Podium & Atelier UNIEK is een plek voor jongeren en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.

Als het gaat om creatieve vrije besteding buiten schooltijden is er voor deze doelgroep in de regio Noordwest Veluwe geen speciaal aanbod. Terwijl er wel behoefte is aan kunstbeleving. Het prikkelt de hersenen en geeft weer energie. Cultuurkust heeft voor deze groep een Atelier en een Podium waar zelfredzaamheid wordt gestimuleerd, positieve ervaringen worden gecreƫerd en mensen nieuwe dingen durven te ontdekken. Dit alles onder begeleiding van gespecialiseerde en professionele vakdocenten.

Atelier UNIEK

Aan het eind van het jaar staan daar de kunstenaars. Hun werk hangt aan de muren en als een groep vrienden nemen zij het applaus in ontvangst van de bezoekers. Het hele jaar hebben zij zich vrij kunnen ontwikkelen binnen de materialen die zij wilden ontdekken. Van klei tot verf en van de naaimachine tot de zaag.

Podium UNIEK

Samen met de enthousiaste docenten maak je bij Podium Uniek kennis met alles wat met (muziek)theater te maken heeft: doen alsof, spelen vanuit emoties, werken met kostuums en decor, lichaamsbewustzijn, je inleven in een ander, samen avonturen beleven en jezelf durven laten zien.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief