JTS WOLF Theaterklas Productie

Theaterklas Productie

15 t/m 19 jaar
Lestijd:  vrijdag 19.00 – 21.00 uur 

Ben jij op zoek naar een plek om een volgende stap als speler en/of maker te zetten? Heb je op onze JeugdTheaterSchool of ergens anders al flink wat ervaring opgedaan en beheers je de basistechnieken? En heb je discipline en ambitie? Dan is  de Theaterklas Productie  iets voor jou!  

Onder leiding van docent/regisseur Anne van der Lelie werk je een jaar lang toe naar een voorstelling. In deze cursus is er veel spelplezier: je improviseert, doet opdrachten in de groep, maakt zelf scènes en denkt mee over de lessen. Je docent zorgt dat je elke week weer wordt uitgedaagd. In deze cursus word je aangesproken op je talent en inzet: je medespelers zijn samen met jou verantwoordelijk voor de voorstelling die wordt gemaakt. Met veel plezier en doorzettingsvermogen werk je aan een voorstelling die je aan het einde van het seizoen een paar keer speelt.   

Hoe werkt het?
Wanneer je jezelf aanmeldt voor de JongerenTheaterSchool krijg je van ons een uitnodiging voor een eerste les. In deze les kijken de docenten in welke theaterklas jij het beste past. 

Je kunt je niet voor een specifieke cursus aanmelden, de docent bepaalt naar aanleiding van de proefles in overleg met jou, welke cursus het meest aansluit bij je leeftijd, ervaring en behoefte. 

Voor de  Theaterklas Productie  betaal je €475,- per jaar.  

Theaterklas Productie vindt plaats op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op vrijdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief