JTS WOLF Theaterklas Productie

Theaterklas Productie

13 t/m 19 jaar
Lestijd: vrijdag 19:00-20:45 uur

Ben jij op zoek naar een plek om een volgende stap als speler/maker te zetten? Heb je op onze jeugdtheaterschool of ergens anders al flink wat ervaring opgedaan en beheers je de basistechnieken? En heb je discipline en ambitie? Dan is Theaterklas Productie iets voor jou!

Onder leiding van docent/regisseur Anne van der Lelie werk je een jaar lang toe naar een voorstelling. In deze cursus is er veel spelplezier: je improviseert, doet opdrachten in de groep, maakt zelf scènes en denkt mee over de lessen. Je docent zorgt dat elke week weer wordt uitgedaagd. In deze cursus word je aangesproken op je talent en inzet: je medespelers zijn samen met jou verantwoordelijk voor de voorstelling die wordt gemaakt. Met veel plezier en doorzettingsvermogen werk je aan een voorstelling die je aan het einde van het seizoen een paar keer speelt.

Hoe werkt het?

Wanneer je jezelf aanmeldt voor de jongerentheaterschool krijg je van ons een uitnodiging voor een eerste les. In deze les kijken de docenten in welke theaterklas jij het beste past.

Je kunt je niet voor een specifieke cursus aanmelden, de docent bepaalt naar aanleiding van de proefles in overleg met jou, welke cursus het meest aansluit bij je leeftijd, ervaring en behoefte.

Voor de Theaterklas Productie betaal je €400,- per jaar. Hiervoor krijg je per schooljaar les: dit zijn je vaste lestijden maar ook projecten, workshopsdagen en masterclasses die we voor jou organiseren.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief