Jongerentheatergroep WOLF

Jongerentheatergroep WOLF

15 t/m 21 jaar
Lestijd: vrijdag 19:00-21:30 uur en enkele weekend/vakantierepetities in overleg

Wil jij van theater je beroep maken of onderzoeken of je dat wil? En heb je jarenlange ervaring en een ijzeren discipline? Dan is Jongerentheatergroep WOLF iets voor jou.

Onder leiding van regisseur Leander Zimmerman werk je naar een semiprofessionele voorstelling toe, die verkocht wordt aan scholen én voor ‘vrij publiek’ speelt. JTG WOLF werkt dit seizoen toe naar een muziektheatervoorstelling die plaatsvindt op een speciale locatie. Er is veel ruimte voor jouw makerschap. Aan het einde van het jaar speel je een reeks voorstellingen.

JTG WOLF is een unieke kans om je voor te bereiden op een theateropleiding. De cursus is goed te volgen als je in een tussenjaar zit, of al een MBO-theateropleiding volgt. Je regisseur leert je wat het betekent om een professionele voorstelling te maken. Voor deze cursus geldt een uitgebreide auditie en motivatiegesprek.

Hoe werkt het?

Wanneer je jezelf aanmeldt voor de jongerentheaterschool krijg je van ons een uitnodiging voor een eerste les. In deze les kijken de docenten in welke theaterklas jij het beste past.

Je kunt je niet voor een specifieke cursus aanmelden, de docent bepaalt naar aanleiding van de proefles in overleg met jou, welke cursus het meest aansluit bij je leeftijd, ervaring en behoefte.

Voor Jongerentheatergroep WOLF betaal je €465,- per jaar. Hiervoor krijg je per schooljaar les: dit zijn je vaste lestijden maar ook projecten, workshopsdagen en masterclasses die we voor jou organiseren.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief