Botter Masterclass

Maak je eigen meesterwerk van een botter tijdens onze Masterclass!

In deze masterclass ligt het accent op de verschillende benaderingen van beeldend werken. Je mag experimenteren met verschillende teken- en schildermaterialen: van potlood tot pen en inkt en van pastelkrijt tot acrylverf. Je gaat onder begeleiding van vakdocent Riët Stegehuis aan de slag, de masterclass is zowel voor beginners als gevorderden.

Let op: deze masterclass bestaat uit drie data:
  • 19 april 2024 10:00 – 12:30 uur: je gaat naar de botter in Harderwijk om de eerste schetsen en foto’s te maken van de botter. Verzamelen bij ‘t Klooster 4 in Harderwijk.
  • 14 mei 2024, 10:00 – 12:30 uur: in ‘t Klooster werk je verder aan je werk onder begeleiding van vakdocent Riët Stegehuis
  • 24 mei, 10:00 – 16:00 uur: je gaat meevaren op de botter naar het eiland Knarland waar de werken uit de Masterclass wordt geëxposeerd. Deze dag is inclusief lunch.
Materiaalgebruik

Deze workshop is exclusief materiaal. Je mag werken met eigen materiaal en dit ook meenemen. Heb je geen materiaal? Neem voor de eerste les in ieder geval een schetsboek mee.  De docent geeft advies en voor het verdere verloop van de workshop kun je je eigen materiaal aanschaffen. Aquarelpapier, tekenpapier en olieverfpapier kun je bestellen bij Cultuurkust. Ook kun je zelf speciale blokken met papier en/of geprepareerde schilderdoekjes mee nemen.

IS DIT IETS VOOR JOU?

agenda

Eindconcert Leerorkest De Rank

De Grote Kerk, Harderwijk
Meer informatie
agenda

Verhalenparade i.s.m. de Bibliotheek

Diverse locaties
Meer informatie
agenda

Open Atelier bij Welzijn Ermelo

Huis van Ermelo
Meer informatie

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief