Schrijf en speel je eigen songtekst 8+

		
Heb jij een muzikale achtergrond en wil je eigen liedjes leren schrijven? Wil je graag ritmische teksten leren schrijven? Of speel je graag met woorden en ben je benieuwd hoe je daar muziek van maakt? Schrijf je dan in voor onze nieuwe cursus en schrijf en speel je eigen songtekst! Onze cursus is er voor alle creatieve en enthousiaste kinderen van 8 tot 12 jaar.

Onder leiding van een ervaren schrijfdocent leer je de kracht van poëzie en rijmschema’s kennen. Schrijf mooie liedjes en songteksten die je samen met de muziekdocent tot leven wekt. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt: deze cursus biedt een inspirerende omgeving om je creativiteit te verkennen en je eigen unieke stem te vinden. Doe mee en laat je muzikale verhalen tot leven komen! 

Let op! We bieden dit cursusseizoen vier verkorte (schrijf)cursussen aan, allemaal bestaande uit vijf lessen. Je kunt de cursussen los van elkaar volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om na afloop door te stromen in een volgende lessenserie. Wil je meerdere cursussen volgen? Schrijf je dan voor iedere cursus apart in!

  • Schrijf en teken je eigen stripverhaal: start woensdag 18 september
  • Schrijf en breng je eigen tekst tot leven: start woensdag 6 november
  • Schrijf en teken je eigen magische verhaal: start woensdag 12 februari
  • Schrijf en speel je eigen songtekst: start woensdag 26 maart

Deze cursus bestaat uit vijf lesmomenten. Het is daarom niet mogelijk om een proefles te volgen.

Schrijf en speel je eigen songtekst vindt plaats op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op woensdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief