Modeatelier 8+

Jouw eigen, bijzondere en unieke, creaties maken? Kom dan meedoen in ons Modeatelier! Je leert hoe je kleding ontwerpt, maakt, verandert of versiert. Het modeatelier is voor iedereen van 8 tot 17 jaar.
Dit ga je doen

In ons Modeatelier krijg je uitleg over verschillende naaitechnieken en leer je de naaimachine kennen. Tijdens de eerste 5 lessen ga je aan de slag met beginnersopdrachten. Denk hierbij aan een schoudertas of een etui/make-up tasje bijvoorbeeld.  

Naast een paar belangrijke naaitechnieken, leer je ook dat je geduld en doorzettingsvermogen nodig hebt om tot een mooi eindresultaat te komen. Daarnaast wordt je fantasie geprikkeld en proberen we je zoveel mogelijk creatief uit te dagen.  Gaan de beginnersprojecten goed en lukt het om nauwkeurig te naaien? Dan gaan we een kledingstuk naaien aan de hand van een eenvoudig patroon. Heb je dat onder de knie, dan kun je maken wat je wilt. Ik help je daarbij en geef advies waar nodig.

Materialen 

Je hebt niet per se een naaimachine nodig om mee te doen. Je mag gebruik maken van de aanwezige naaimachines. Heb je wel een naaimachine, dan mag je deze natuurlijk ook meenemen.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief