Beeldhouwen

		
Wat nou als je een idee echt 3D kan maken? Of, als je geen idee hebt, toch in stappen ruimtelijk gaat werken? Laat je inspireren in deze cursus en ervaar hoe je van ‘niets’ naar ‘iets’ kunt gaan! Het bewerken van materiaal en gebruiken van gereedschap gaan hand in hand. 
Dit ga je doen 

Je wordt begeleid in je keuzes op de manier die bij je past. De docent helpt je door middel van een opdracht als dat helpend is om je inspiratie aan te boren. Ben je iemand die daar al ideeën over heeft, is dat ook prima. Je wordt hierin begeleid in het individuele proces om als resultaat je eigen werk te creëren. Je kunt met diverse materialen aan de slag, zoals steen, klei, gips, was en wat nog niet meer. 

“Ik hou ervan om samen met elkaar er achter te komen wanneer er iets niet klopt in het maken van je sculptuur. De kunst is dit bespreekbaar te maken, zonder persoonlijk op te vatten. Met als doel verder te komen en van je beeld te maken wat het moet worden. Dit proces is boeiend en bewaak ik zorgzaam” Docent Igor Pietrowitsch 

Materialen 

Je kunt de materialen aanschaffen via de materialen kaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt de materialen die je wilt gebruiken ook zelf meenemen. 

De cursus Beeldhouwen vindt wekelijks plaats op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op donderdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief