Maak je eigen meesterwerk van een botter tijdens de Masterclass van Cultuurkust

Op 24 mei vindt de Botterzeilregatta Harderwijk plaats. In aanloop naar deze dag organiseert Cultuurkust een masterclass om een meesterwerk te maken van een botter.

In de masterclass ligt het accent op de verschillende benaderingen van beeldend werken. Deelnemers kunnen experimenteren met verschillende teken- en schildermaterialen: van potlood tot pen en inkt en van pastelkrijt tot acrylverf. Onder begeleiding van vakdocent Riët Stegehuis gaan de deelnemers aan de slag, de masterclass is zowel voor beginners als gevorderden.

De masterclass bestaat uit drie data: 19 april, 14 en 24 mei. Tijdens de eerste data gaan de deelnemers aan de slag met hun meesterwerk. Op 24 mei mogen de deelnemers mee op de botter naar Knarland. Daar wordt het werk van de deelnemers geëxposeerd en kunnen ze genieten van een lunch. Ook zal de burgermeester aanwezig zijn deze dag.

Botterzeilregatta Harderwijk
De botterzeilregatta is een zeilwedstrijd in Harderwijk waar zo’n 30 authentieke schepen aan mee doen. Het programma bestaat o.a. uit een heerlijke lunch op het eiland en enerverende wedstrijd op het Wolderwijd.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief