In Beweging

In Beweging – samen met Zorgdat

Beschrijving:
Het project In Beweging biedt een creatieve en sociale plek waar je weer actief kunt deelnemen aan de samenleving. Of je nu behoefte hebt aan meer sociale contacten, iets samen wilt doen met anderen of vóór anderen wilt optreden, bij ons is alles mogelijk! Het is een open groep waar nieuwe deelnemers van harte welkom zijn.

Wat we doen:
In onze groep word je uitgedaagd om samen dingen te bedenken, te leren en te doen op een laagdrempelige manier. Een van onze hoogtepunten is het gezamenlijk creëren van jeugdvoorstellingen. De groep bedenkt zelf het thema, ontwerpt het decor en speelt het stuk. Of je nu van acteren houdt, creatief bent met knutselen of graag verhalen vertelt, bij Project In Beweging krijg je de ruimte om je talenten te ontdekken en te laten zien. 

Voordelen:

  • Creatieve Uitdaging: bedenk en creëer een jeugdvoorstelling samen met anderen.
  • Sociale Samenhang: werk samen als een team om een fantastische ervaring te delen.
  • Persoonlijke Groei: leer nieuwe vaardigheden en vergroot je zelfvertrouwen.
  • Maatschappelijke Deelname: draag bij aan de gemeenschap door je talenten te tonen.

Voor wie:
Project In Beweging is voor iedereen die graag actief wil deelnemen aan creatieve activiteiten en sociale interactie, met ondersteuning vanuit Zorgdat. Ervaring is niet nodig; iedereen is welkom!

Meedoen?
Wil je ontdekken wat Project In Beweging voor jou kan betekenen? Neem contact op met Zorgdat voor meer informatie en kom vrijblijvend langs om deel te nemen aan onze inspirerende activiteiten.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief