Open Atelier

Open Atelier

Op zoek naar een ontmoeting, samen bezig zijn met kunst of gewoon een plek om je door anderen te laten inspireren? Uit een samenwerking van Cultuurkust, Zorgdat en GGZ centraal is er nu een Open Atelier. Een plek waar je verder kunt met je eigen maakproces, kunt delen met anderen of even die impuls kunt krijgen van onze vakdocent.

Open Atelier i.s.m. GGZ centraal en ZorgDat

Tijd: 13:00 – 15:00 uur (twee wekelijks)
Locatie: Klooster 4, Harderwijk

Start pilot Open Atelier in samenwerking met Welzijn Ermelo in het Huis van Ermelo

Met het Open Atelier van de Cultuurapotheek bij Welzijn Ermelo nodigen we je uit om samen met ons de positieve effecten van kunst op je gezondheid te ontdekken. Onder begeleiding van een ervaren kunstvakdocent krijg je de kans om met je handen te maken wat je hoofd bedenkt. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom om deel te nemen en plezier te maken.

Onderzoek toont aan dat zelf iets maken je mentale welzijn bevordert. Creatieve activiteiten kunnen stress verminderen, je stemming verbeteren en je zelfvertrouwen vergroten. Bovendien biedt het Open Atelier een prachtige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen plezier te hebben in een ondersteunende omgeving.

Het werken met verschillende materialen uit onze ‘apothekerskast’ stimuleert je zintuigen en helpt je te ontspannen en je gedachten te verzetten.

Ons atelier is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, persoonlijke groei of een nieuwe creatieve uitlaatklep, bij ons vind je een plek waar je jezelf kunt zijn en je creatief kunt uiten. Iedereen is van harte welkom, dus neem gerust iemand mee.

Kom kijken en doe mee op dinsdag 11 en/of 25 juni 2024 tussen 14.00 en 16.00 uur in de Inloop van Welzijn Ermelo in het Huis van Ermelo. Ervaar zelf hoe fijn het is om creatief bezig te zijn en ontdek wat het Open Atelier voor jou kan betekenen. Wij zorgen voor de materialen, jij brengt je creativiteit mee!

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen aan de slag te gaan. Tot dan!

Heb je nog vragen? Bel dan met 0341-560268 of mail naar wafa.fare@welzijnermelo.nl.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief