Vrijwilligers-vacature: chauffeurs en bijrijders

Wij zijn op zoek naar chauffeurs en bijrijders (vrijwilligersvacature)

Cultuurkust
Cultuur toegankelijk en dichtbij voor iedereen. Dat is de missie van Cultuurkust, het centrum voor amateurkunst en cultuureducatie in de regio Noordwest Veluwe. Cultuurkust gelooft in het ontdekken en ontwikkelen van talent in alle leeftijden en alle lagen van de samenleving. Daarom bieden we voor iedereen in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. Daarnaast hebben we een actieve afdeling voor het basisonderwijs, bieden we workshops aan bedrijven en ontwikkelen wij projecten met maatschappelijke partners op het thema cultuur en gezondheid.

Op de basisscholen in Harderwijk, Ermelo en Nunspeet organiseren wij leerorkesten waarin de kinderen in 10 weken tijd een instrument leren bespelen. Deze instrumenten worden naar de scholen gebracht in leskisten. Na 10 weken worden de kisten opgehaald bij de scholen en naar de externe zalen gebracht voor het uitvoeren van het eindconcert. Het vervoer van de kisten doen wij met onze eigen bus of we huren hiervoor een bakwagen. Voor dit vervoer zijn wij op zoek naar chauffeurs en bijrijders.

Wij bieden
Leuk, zinvol en dankbaar werk. Werktijden die in onderling overleg vastgesteld worden. Gezellige borrels met een kleine groep enthousiaste collega’s in een dynamische omgeving en de mogelijkheid om een BHV-cursus te volgen.

Wij zoeken
Enthousiaste, zelfstandige en flexibele vrijwilligers die affiniteit hebben met kunst en cultuur en die in het bezit zijn van een rijbewijs. Bij voorkeur vrijwilligers die ervaring hebben met het rijden van een bus of bakwagen. We verwachten dat je een aantal dagdelen (ochtend of middag) per maand inzetbaar bent.

Interesse?
Dus hou je van aanpakken en wil je op geregelde basis ingezet worden voor het helpen en/of vervoeren van de leskisten dan kun je een email sturen naar planning@cultuurkust.nl.

Voor vragen kun je terecht bij afdeling Cultuurkust op School, van maandag t/m donderdag van 08.30 – 13.00 uur aanwezig, via 0341 – 721 021, bovengenoemd mailadres of stap binnen voor een kopje koffie.

Een vrijwilligersvergoeding is in overleg mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief