Vrijwilligers-vacature: Schoonmaak

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor schoonmaakwerkzaamheden

Cultuurkust zet je in beweging!
Cultuur toegankelijk en dichtbij voor iedereen. Dat is de missie van Cultuurkust, het centrum voor amateurkunst en cultuureducatie in de regio Noordwest Veluwe. Cultuurkust gelooft in het ontdekken en ontwikkelen van talent in alle leeftijden en alle lagen van de samenleving. Daarom bieden we voor iedereen in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. Daarnaast hebben we een actieve afdeling voor het basisonderwijs, bieden we workshops aan bedrijven en ontwikkelen wij projecten met maatschappelijke partners op het thema cultuur en gezondheid. De komende jaren zetten we in op levendige locaties, waarbij het Klooster de belangrijkste is.

We kunnen dit alles onmogelijk doen zonder de extra handen van vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die schoonmaakwerkzaamheden willen doen in het Klooster, Harderwijk op woensdag en/of vrijdagochtend.

Wij bieden
Leuk, zinvol en dankbaar werk in een prachtig monumentaal pand in hartje Harderwijk. Werktijden die in onderling overleg vastgesteld worden. Gezellige borrels met een kleine groep enthousiaste collega’s in een dynamische omgeving en de mogelijkheid om een BHV cursus te volgen.

Wij zoeken
Enthousiaste, zelfstandige en flexibele vrijwilligers die affiniteit hebben met kunst en cultuur. We verwachten dat je minimaal 2 dagdelen per maand beschikbaar bent.

Interesse?
Wil jij graag deel uit te maken van hét centrum voor cultuureducatie en amateurkunst in Harderwijk? We kijken er naar uit om kennis met je te maken! Neem contact op met Wibrand van Norel, via beheer@cultuurkust.nl of stap binnen voor een kopje koffie.

Een vrijwilligersvergoeding is in overleg mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief