Nieuw cursusseizoen bij Cultuurkust

Het is zover, het nieuwe cursusaanbod voor seizoen 2023-2024 van Cultuurkust is online te vinden! Voor mensen die altijd al hebben willen leren keramieken of nieuwe dingen willen creëren met stof is er aanbod.

Naast de vertrouwde cursussen, zoals de Literatuurclub van Cultuurkust en de basiscursus Tekenen en Schilderen, is er ook nieuw aanbod. Dit seizoen wordt er gestart met een Naaiatelier. Mensen kunnen alles leren omtrent het maken van unieke creaties, zowel voor beginners als gevorderden. Voor jongeren is er een Modeatelier (8+), hier kunnen jongeren hun eigen creaties maken en leren ze verschillende naaitechnieken.

Ook dit seizoen kunnen mensen tussen het aanbod individuele muzieklessen vinden van goede, gekwalificeerde muziekdocenten. En via Cultuurkust kan er ingeschreven worden om mee te spelen in een Harmonie, Fanfare of Brassband (HaFaBra). Voor alle leeftijden en op elk niveau, Cultuurkust zet je in beweging.

Inschrijven kunnen mensen via de website cultuurkust.nl of via een inschrijfformulier die verkrijgbaar is in ’t Klooster 4, Harderwijk. Op 2 september houdt Cultuurkust een Open Dag, dan kan iedereen binnenlopen in ‘t Klooster en kennismaken met de cursussen en docenten.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief