Cultuurkust gaat de wijk in

Vanaf augustus trekt Cultuurkust met een bus de wijken in. Voor alle thuisblijvers en om cultuur zo dicht en toegankelijk mogelijk te maken wordt er op een aantal plekken in de regio de Cultuurkust bus geparkeerd met een KnutselLAB en een theatervoorstelling van JongerenTheaterSchool (JTS) WOLF.

Bij het KnutselLAB kan iedereen vanaf 3 jaar komen knippen, knutselen, plakken, rijgen en nog veel meer.  Kinderen mogen komen experimenteren met natuurlijke of hergebruikte materialen. Er liggen toffe, gekke en kunstzinnige voorbeelden en materialen voor ze klaar.

In Naar huis: een Odyssee van JTS WOLF reizen Ena en Dyo de hele wereld over om verhalen te vertellen, hele oude verhalen, nog ouder dan die van je opa en oma. Tussen confrontaties met een cycloop en een heel eng zeemonster vragen ze zich af of ze zelf ooit nog wel thuiskomen. Een muzikale reis over waar thuis is, heimwee, duizend avonturen en natuurlijk over Schaapie.

Cultuurkust in de wijk staat nog op 12 augustus in Drielanden en Tweelingstad (Harderwijk), op 16 augustus in Stadsdennen (Harderwijk), 9 september bij het dorpshuis in Hierden, 16 september op Spot on Ermelo, op het Raadhuisplein in Ermelo.

Komen we (nog) niet bij jou langs? Niet getreurd, dit is je kans! Ter gelegenheid van Burendag parkeert Cultuurkust op zaterdagmiddag 23 september de bus in de meest hechte buurt van Harderwijk. Kans maken op deze gezellig middag samenzijn met de hele straat? Meld je hieronder aan.

Meer informatie kijk op cultuurkust.nl/agenda

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief