JTS WOLF Theaterklas Trainingsjaar

Theaterklas Trainingsjaar

14 t/m 19 jaar.
Lestijd: vrijdag 17:00-19:00 uur

Ben jij op zoek naar een plek om nieuwe vaardigheden op te doen en heb je al jaren ervaring?? Wil je onderzoeken of je van theater je werk kunt en wil maken? Ben je benieuwd naar allerlei verschillende technieken en docenten? Dan is Theaterklas Trainingsjaar iets voor jou!

Onder leiding van verschillende professionals train je elke week je vaardigheden. We werken met docenten die expert zijn op een specifiek gebied en docenten die oud-leerling zijn van onze JTS WOLF. Op die manier leer je van de allerbesten en van jonge docenten die net als jullie bij WOLF zijn begonnen. Zij kunnen je vertellen wat het betekent om een theateropleiding te volgen.

In deze cursus krijg je de kans om grote stappen te zetten: de lessen duren twee uur en je krijgt vanuit allerlei verschillende perspectieven input.  Aan het eind van het jaar maak je een korte presentatie.

Wat leer je in deze cursus?

Je leert vanuit verschillende invalshoeken werken, je lijf inzetten als instrument, oriënteren op vakopleidingen en elementair spelen.

Deze cursus is voor jongeren die:

  • willen onderzoeken of ze van theater hun vak willen maken;
  • al een aantal jaar ervaring op de JeugdTheaterSchool of ergens anders hebben opgedaan;
  • de motivatie en discipline hebben om alles uit de les te halen.
Hoe werkt het?

Wanneer je jezelf aanmeldt voor de jongerentheaterschool krijg je van ons een uitnodiging voor een eerste les. In deze les kijken de docenten in welke theaterklas jij het beste past.

Je kunt je niet voor een specifieke cursus aanmelden, de docent bepaalt naar aanleiding van de proefles in overleg met jou, welke cursus het meest aansluit bij je leeftijd, ervaring en behoefte.

Voor de Theaterklas Trainingsjaar betaal je €465,- per jaar. Hiervoor krijg je per schooljaar les: dit zijn je vaste lestijden maar ook projecten, workshopsdagen en masterclasses die we voor jou organiseren.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief