Elske Boersma

Over Elske Boersma

Elske Boersma is afgestudeerd docent theater en theatermaker aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Elske werkt als docent theater en muziek in Veluvine Nunspeet. Daarnaast speelt zij als actrice in de voorstelling DAVID bij theatergezelschap AanZ, een voorstelling over homoseksualiteit binnen de christelijke gemeenschap. Ze zingt bij een female vocalgroup (La Clique) en regisseert een andere vocalgroup (VIVID). Bij Cultuurkust geeft zij les in musical en theater.

Hoe ziet een les bij jou eruit?

Een les bij mij bestaat uit het maken van plezier, het omarmen van onbevangenheid en het vrij fantaseren en elkaar inspireren! In theater kan alles en dat vond ik als kind altijd heel bijzonder, dat wil ik de leerlingen graag meegeven. Daarnaast vind ik het een prettige werksfeer als je lol kan hebben met elkaar.”

Wat hoop je cursisten mee te geven?

“Ik hoop ze mee te geven dat theater meer is dan alleen spelen. Het is creĆ«ren, samenwerken, proberen, inspireren, voelen, uiten, plezier maken en laten zien aan andere mensen.”

Wat vind je leuk aan lesgeven?

“Ik vind het leuk om bij elke leerling een kracht te ontdekken waar vanuit ze kunnen werken. Het is bijzonder om hen te mogen ‘helpen’ bij een belangrijke ontwikkeling of in elk geval het te mogen aanschouwen.”

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief