Theaterklas 8+

		
Wil je graag het toneel op, als een echte acteur? In de theaterlessen leer je alles wat te maken heeft met toneelspelen en theater maken. Hoe verzin je zelf een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? En wat voor kostuum past daarbij? Theaterklas 8+ is er voor alle kinderen van 8 tot 10 jaar.
Dit gaan we doen

Theaterklas 8+ is een gevarieerde cursus waarin de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit centraal staan. Aan bod komen podiumpresentatie, expressie en verhalen bedenken. Je leert samenwerken en samenspelen met andere kinderen. Ook leer je improviseren. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Tijdens deze cursus zijn er tussendoor veel presentatiemomenten waarin je aan je ouders, familie en/of vrienden kunt laten zien waar we aan werken. Neem ze mee in de wereld van het podium en deel vol trots jouw talent!

Theaterklas 8+ vindt plaats op dinsdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op dinsdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief