Podium UNIEK 8+

		
Podium UNIEK is een plek om kennis te maken met alles wat met theater en toneelspelen te maken heeft. Een podium voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.
Dit gaan we doen

Samen met de enthousiaste docenten maak je bij Podium UNIEK kennis met alles wat met theater te maken heeft: doen alsof, spelen vanuit emoties, werken met kostuums en decor, lichaamsbewustzijn, je inleven in een ander, samen avonturen beleven en jezelf durven laten zien. Podium UNIEK biedt:

  • een podium om creatief bezig te zijn met theater;
  • een eindpresentatie voor de ouders/verzorgers;
  • een plek om plezier te beleven samen met andere kinderen en jongeren;
  • op maat gemaakte drama-activiteiten voor de deelnemers;
  • een plek waar kinderen en jongeren kunnen groeien door middel van theater;
  • en professionele docenten.
Voor wie

Podium UNIEK is voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.

Wil je kijken of Podium UNIEK iets voor je is? Wil je de docenten en andere deelnemers ontmoeten? Neem contact met ons op voor meer informatie en kom langs voor een vrijblijvende proefles.

Podium UNIEK vindt wekelijks plaats op woensdagmiddag van 16.15 tot 17.15 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op woensdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief