Ouder-peuterdans 2,5+

		
Als peuter wil je de wereld ontdekken! In de cursus Ouder-peuterdans gaan we een basis leggen als het gaat om bewegen en ontdekken wat je allemaal met je eigen lichaam kunt. Samen met je (klein)kind ga je bewegen op muziek. Deze cursus is voor kinderen van 2 ½ tot 4 jaar.
Dit ga je doen

Diverse materialen, prentenboeken, dieren en muziek nodigen uit tot speels bewegen. Als (groot)ouder leer je de wereld van je peuter beter kennen. En je (klein)kind zelf? Dat leert spelenderwijs de eerste dansbewegingen, samen met andere kinderen. En dat is goed voor de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit, de motorische ontwikkeling en de sociale ontwikkeling. 

“Ik geniet enorm van het enthousiasme en de energie van de kinderen bij de dansles. Zo mooi om te zien wat zij doen met wat ik in de les aanbied. Het is een wisselwerking. Ik neem wat ik zie gebeuren in een les altijd mee naar mijn volgende lessen. Ik leer hierdoor ook van mijn leerlingen.”Docent Corianne Feenstra

Belangrijk: Deze cursus is echt bedoeld voor peuters (vanaf 2½ jaar). Is je kind jonger en kan hij/zij al lopen? Dan is onze Ouder-dreumesgroep  geschikt voor jullie!

Ouder-peuterdans vindt plaats op zaterdagochtend van 10.30 tot 11.05 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op zaterdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief