Dreumes muziek 1+

Muziek is belangrijk voor de algemene ontwikkeling van jonge kinderen. Ze kunnen enorm genieten van geluidjes, liedjes, muziek en instrumenten. In deze cursus werken we spelenderwijs aan gevoel voor muziek. De cursus is bestemd voor baby’s en peuters. Deze cursus is voor kinderen vanaf 1 tot 2,5 jaar.
Dit gaan we doen

In deze cursus kunnen ouders, verzorgers of opa’s/oma’s samen met hun kind (of kleinkind!) dansen, luisteren, zingen en muzikale spelletjes doen. Zingen, klappen en bewegen op muziek: kinderen vinden het heerlijk. Het plezier dat jullie samen hebben, versterkt de onderlinge band. Muziek is ook goed voor de taalontwikkeling. En het bewegen op muziek draagt bij aan verbetering van de motoriek. En wat je in de lessen leert, kun je natuurlijk ook thuis doen! Van het opruimlied tot het loopliedje wat jullie samen geleerd hebben.

“Ik vind het enthousiasme geweldig, maar ook om de verlegen kindjes los te krijgen. De blije gezichtjes, de kinderstemmetjes, alles is mooi. Samen muziek maken is heerlijk!” Docent Roselinde Visscher

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief