Dreumes muziek 1+

		

Let op! Dit seizoen kun je je helaas niet meer inschrijven. Maar het nieuwe cursusseizoen is al in aantocht! Vanaf begin juni kun je je weer inschrijven voor seizoen 2024/2025. Houd onze socials in de gaten om als eerste van het startmoment op de hoogte te zijn! 

Muziek is belangrijk voor de algemene ontwikkeling van jonge kinderen. Ze kunnen enorm genieten van geluidjes, liedjes, muziek en instrumenten. In deze cursus werken we spelenderwijs aan gevoel voor muziek. De cursus is bestemd voor baby’s en peuters. Deze cursus is voor kinderen vanaf 1 tot 4 jaar.
Dit gaan we doen

In deze cursus kunnen ouders, verzorgers of opa’s/oma’s samen met hun (klein)kind samen te luisteren naar muziek en deze te herkennen. Door liedjes te zingen, te dansen en muziekinstrumenten te ontdekken, stimuleren we de ontwikkeling van je (klein)kind op een speelse en interactieve manier. Muziek is niet alleen leuk, het is ook bewezen dat het gezond is voor de ontwikkeling van het brein. Het plezier dat jullie samen hebben, versterkt de onderlinge band. Muziek is goed voor de taalontwikkeling en het bewegen op muziek draagt bij aan verbetering van de motoriek.

“Ik vind het enthousiasme geweldig, maar ook om de verlegen kindjes los te krijgen. De blije gezichtjes, de kinderstemmetjes, alles is mooi. Samen muziek maken is heerlijk!” Docent Roselinde Visscher

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief