Doorstroomcursus Theaterwerkplaats

		
Heb je altijd al in een voorstelling willen spelen, maar nog weinig podiumervaring? Wil je eerst eens kennismaken met de werkwijze van verschillende regisseurs, voor je in een project duikt? Dan is de Doorstroomcursus Theaterwerkplaats iets voor jou!

In vijftien lessen maak je kennis met verschillende regisseurs van de Theaterwerkplaats en leer je de basis van acteren en theater maken. De eerste acht lessen worden verzorgd door ervaren vakdocenten van Cultuurkust, samen ga je terug naar de basis. Na acht lessen nemen verschillende regisseurs van Theaterwerkplaats Harderwijk het stokje over, elk met hun eigen unieke visie en expertise. Zij zullen je begeleiden en inspireren terwijl je je vaardigheden verder ontwikkelt. 

Wie weet voel je je daarna wel klaar om mee te doen met een voorstelling van de Theaterwerkplaats? Deze cursus is ook zeer geschikt voor mensen die al jaren spelen en behoefte hebben aan een aanscherping van hun vaardigheden, zonder dat dit tot een eindproduct leidt.

Zie voor meer info over de (Doorstroomcursus) Theaterwerkplaats: www.theaterwerkplaatsharderwijk.nl.

De Doorstroomcursus Theaterwerkplaats vindt plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op dinsdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief