Dansexpressie & Bewegingstheater 4+

		
Danst jouw kind graag? Of kruipt jouw kind graag in de rol van zijn of haar superheld? Kom dan draaien, vliegen, kruipen en sluipen bij Dansexpressie en Bewegingstheater! Deze cursus is voor alle kinderen van 4 tot 7 jaar.
Dit gaan we doen

Tijdens de lessen leert jouw kind op speelse wijze de ruimte te gebruiken en op allerlei manieren te bewegen. Met én zonder muziek. Je kind leert de basisvaardigheden van dans en theater via speels gepresenteerde thema’s. Daarbij staat de belevingswereld van het kind centraal. Bij dansexpressie en bewegingstheater worden de kinderen uitgedaagd mee te denken hoe ze een verhaal kunnen omzetten in beweging en dans. We werken aan de verschillende manieren van theater maken, en gebruiken hierbij prentenboeken, materialen en onze eigen ideeën.

“Het is mooi om van de leerlingen en ouders terug te horen dat hun kind meer zelfvertrouwen heeft gekregen of de hele week door danst en niet kan wachten tot de volgende les. Daarnaast vind ik het geweldig om te zien hoe de kinderen groeien, zich in de loop van het seizoen ontwikkelen en voor hun ouders staan te stralen op de dansvloer bij een kijkles of een voorstelling.” – Docent Corianne Feenstra

Dansexpressie en Bewegingstheater vindt plaats op zaterdagochtend van 11.15 tot 12.00 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op zaterdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief