Dansexpressie & Bewegingstheater 4+

Danst jouw kind graag? Of kruipt jouw kind graag in de rol van zijn of haar superheld? Kom dan draaien, vliegen, kruipen en sluipen bij Dansexpressie en bewegingstheater! Deze cursus is voor kinderen van 4 tot 7 jaar.
Dit gaan we doen

Tijdens de lessen leert jouw kind op speelse wijze de ruimte te gebruiken en op allerlei manieren te bewegen. Met én zonder muziek. Je kind leert de basisvaardigheden van dans en theater via speels gepresenteerde thema’s. Daarbij staat de belevingswereld van het kind centraal. Bij dansexpressie en bewegingstheater worden de kinderen uitgedaagd mee te denken hoe ze een verhaal kunnen omzetten in beweging en dans. We werken aan de verschillende manieren van theater maken, en gebruiken hierbij prentenboeken, materialen en onze eigen ideeën.

“Ik geniet enorm van het enthousiasme en de energie van de kinderen bij de dansles. Zo mooi om te zien wat zij doen met wat ik in de les aanbied. Het is een wisselwerking. Ik neem wat ik zie gebeuren in een les altijd mee naar mijn volgende lessen. Ik leer hierdoor ook van mijn leerlingen.” Docent Corianne Feenstra

Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief