Algemene muzikale vorming 7+

		
Algemene Muzikale Vorming (AMV) is dé kennismaking met muziek en de basis voor de verdere stappen in de muzikale ontwikkeling. Deze cursussen zijn voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud die al wel weten dat ze een instrument willen leren bespelen, maar nog geen noten kunnen lezen of nog twijfelen over de keuze van een instrument. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld. Ook maken de kinderen in de les uitgebreid kennis met de verschillende muziekinstrumenten. Deze cursus is voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
Dit gaan we doen

Tijdens de AMV-lessen leren de kinderen noten lezen en instrumenten onderscheiden. Ze maken kennis met een breed scala aan muziekinstrumenten, van piano tot drums. Ook wordt maat- en ritmegevoel en muzikaal gehoor ontwikkeld. We zingen samen, luisteren naar muziek en er wordt geïmproviseerd. Zo kan rustig ontdekt worden welk instrument het beste bij je past en leren kinderen op een creatieve wijze al heel veel over alles wat bij muziek komt kijken. Van ons krijg je diverse instrumenten te leen. Je kunt dus ook thuis oefenen.

Algemene Muzikale Vorming 7+ vindt wekelijks plaats op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur (Harderwijk) en 17.30 tot 18.30 (Ermelo). Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op donderdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief