Workshop Textielmobiel van Cultuurplein

Workshop Textielmobiel van Cultuurplein

Donderdagmiddag 20 juni vindt er een gratis Workshop Textiel plaats in het Klooster in Harderwijk. Alle deelnemers gaan in een workshop van twee uur aan de slag onder leiding van Herma de Ruiter die als zelfstandig textielkunstenaar over de hele wereld workshops geeft. Van 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om aan te sluiten!

De workshop is onderdeel van het Cultuur- en Erfgoedpact. De workshops leveren samen diverse textielwerkstukken op die door de kunstenares tot een kleurrijk geheel, een Textielmobiel, worden verwerkt. Deelnemers worden aangemoedigd een eigen stukje stof, een knoop, o.i.d. mee te nemen en op die manier een stukje van hun eigen geschiedenis te verwerken. Tijdens het project nodigt Cultuurplein je uit om je verhaal te delen via het gemaakte werk. Dit kan worden vastgelegd op film, audio of anoniem via een tekst bij het werk. 

Bij interesse kun je jezelf aanmelden door te mailen naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl en hierin je naam, mailadres en telefoonnummer door te geven. We hopen je te zien!

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief