Kerst-Doe-Markt

Kerst-Doe-Markt

Ook dit jaar slaan Harderwijk & Hierden de handen in één om te zorgen voor elkaar. Op vrijdagavond 22 december wordt het Kloosterplein omgetoverd tot een feestelijk tafereel tijdens de Kerst-Doe-Markt. De markt is gratis te bezoeken en daarmee toegankelijk voor iedereen!

 

Kunstzinnige Hanzepaardjes
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het knutselen van Kerst-Hanzepaardjes! In het Keramieklokaal kunnen kinderen met allerhande materialen aan de slag. Neem de geknutselde paardjes mee naar huis of – nog beter – maak iemand anders blij met jouw paardje!

 

JongerenTheaterSchool WOLF in de Cultuurkustbus
Voel jij je ook weleens eenzaam en alleen? De eenzaamheidbestrijders van het anti-eenzaamheid bureau deden hier onderzoek naar en hebben geconcludeerd dat u niet de enige bent. Zo kwamen ze op een geniale oplossing. Althans, dat zeggen ze zelf…  Benieuwd naar deze oplossing? Zoek dan de Cultuurkustbus op het Kloosterplein op en wellicht kunnen zij u verder helpen!

 

JTS Wolf maakt speciaal voor de Kerstmissie twee verschillende presentaties, die door de jongeren zelf gemaakt is en geregisseerd door theaterdocent Marije de Haan.

 

Social Monks in de Kelder
Vrijdag om 18.00 en 20.00 uur organiseren de Monks een gratis loterij voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Zij kunnen op het Kloosterplein een golden ticket bemachtigen die hen toegang geeft tot de kelder van het Klooster. Daar verloten we leuke prijzen (JBL speaker, cadeaubon van de spellenwinkel, kerstartikelen) en vertellen we meer over de mogelijkheden bij de Social Monks.

 

Social Monks is een project van Zorgdat i.s.m. Cultuurkust. De kelder van het Klooster is de uitvalsbasis waarin de organisatie creatieve jongeren een platform biedt om elkaar te ontmoeten en impact te maken. 

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief