Schrijfatelier Beginners

		
Wil je het plezier van schrijven ontdekken of schrijf je al en mis je inspiratie? Heb je een stok achter de deur nodig om aan de slag te gaan? Met inspirerende schrijfopdrachten ontdek je wat je schrijfstijl is, wat jouw thema’s zijn en welk genre daar het beste bij past. Ontwikkel jouw vaardigheden tijdens de cursus Schrijfatelier Beginners!
Dit ga je doen

Schrijvenderwijs komt de schrijftheorie langs. Je oefent met personages, spanningsopbouw en perspectief in opdrachten die zowel het korte verhaal, poëzie, column als je levensverhaal betreffen. In de cursusgroep bespreek je met de andere schrijvers de teksten die thuis geschreven zijn. Dit levert interessante gesprekken over taal en tekst op. Deze feedback helpt je om jouw schrijfdoelen te bereiken. Schrijven is iets wat je ontwikkelt door ermee bezig te zijn. Een beetje kennis van de theorie helpt, veel schrijfuren maken en feedback krijgen op je teksten maakt dat je steeds gerichter aan het schrijven bent. 

“Je leert geen trui breien door er een boek over te lezen!”

Schrijfatelier Beginners vindt plaats op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op maandag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief