Muziek op schoot 0,5+

Muziek is belangrijk voor de algemene ontwikkeling van jonge kinderen. Ze kunnen enorm genieten van geluidjes, liedjes, muziek en instrumenten. In deze cursus werken we spelenderwijs aan gevoel voor muziek. Deze cursus is voor kinderen van 0,5 tot 4 jaar.
Dit gaan we doen

In deze cursus kunnen ouders, verzorgers of opa’s/oma’s samen met hun (klein)kind dansen, luisteren, zingen en muzikale spelletjes doen. Zingen, klappen en bewegen op muziek: kinderen vinden het heerlijk. Het plezier dat jullie samen hebben, versterkt de onderlinge band. Muziek is ook goed voor de taalontwikkeling. En het bewegen op muziek draagt bij aan verbetering van de motoriek. En wat je in de lessen leert, kun je natuurlijk ook thuis doen! Van het opruimlied tot het loopliedje wat jullie samen geleerd hebben.

Muziek op Schoot (MoS) is muziekles voor ouders met een baby, dreumes of peuter in de leeftijd van ongeveer 4 maanden tot 4 jaar. Deze lessen worden in het hele land aangeboden door gediplomeerde Muziek op Schootdocenten. Zij bieden een veilige en uitdagende speelleeromgeving en sluiten nauw aan op de ontwikkelingsfase van je kind. Lees hier meer over Muziek op Schoot.

Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief