Musicaltheater 7+

		
Houd je van theater en musical? En zie je jezelf al stralen op het toneel? Schrijf je in voor onze cursus Musicaltheater! Je leert alles over toneel, zingen en dansen. Hoe verzin je een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? Hoe zing je op het podium als een musicalartiest? En hoe maak je een danschoreografie? Deze cursus is geschikt voor alle kinderen van 7 tot 11 jaar.
Dit gaan we doen

In deze cursus maak je kennis met alles wat er bij theater en musical komt kijken. In de ene les leer je toneelspelen, in de andere les zing je allerlei liedjes en leer je meer over zang en stemvorming. En je leert om te swingen op het podium! We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien ontwikkel je podiumgevoel, lef en fantasie! Aan het eind van de cursus in het voorjaar werken we in een paar lessen toe naar een voorstelling voor ouders, familie en vrienden.

“In de lessen die ik geef vind ik het belangrijk dat er een fijne sfeer is waarin iedereen zich op zijn gemakt voelt. Door middel van deze fijne sfeer vind ik het heerlijk om het aanwezige talent in elk individu aan te spreken en te vergroten, te verdiepen en te verruimen!” – Docent Lieke Kniest

Een cursusjaar is nooit hetzelfde. Leerlingen draaien daarom vaak meerdere seizoenen mee voordat zij overgaan naar de vervolgcursus. De docenten kunnen hierin adviseren.

Musicaltheater vindt plaats op vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.45 uur. Is het vakantie? Dan is er niet altijd les op vrijdag. Klik hier om het huidige vakantierooster te bekijken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief