KnutselLAB

Het KnutselLAB is terug! Kom knippen, knutselen, plakken, rijgen en nog veel meer tijdens het KuntselLAB van Cultuurkust! Je mag experimenteren met natuurlijke of hergebruikte materialen. Er liggen toffe, gekke en kunstzinnige voorbeelden en materialen voor je klaar.

Kunstprofessor Kim den Dulk opent vanaf 4 maart iedere eerste zaterdag van de maand (t/m juli) tussen 9:30 en 11:30 uur haar KnutselLAB. Samen met haar lab-assistenten kunnen kinderen tot 8 jaar met rest materiaal aan de slag en hun fantasie de vrije loop laten. Experiment en fantasie staan voorop.

Het KnutselLAB is vrij toegankelijk voor alle kinderen en hun ouders vanaf 4 tot 8 jaar. Je hoeft je niet aan te melden, je mag gewoon binnen lopen. Kinderen onder de 4 jaar mogen meedoen, maar graag onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Het KnutselLAB is op zoek naar materialen om mee te experimenteren, dus je mag ook je eigen knutselmateriaal meenemen. Denk aan: wc-rolletjes / keukenrollen, kurken en kroonkurken, restlapjes stof of petflessen.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief