Bezoek Talensfabriek Apeldoorn

Bezoek Talensfabriek Apeldoorn

Een unieke kans om de fabriek van Royal Talens te bezoeken in Apeldoorn! Cultuurkust heeft één van de laatste momenten weten vast te leggen waarop de fabriek nog bezocht kan worden. Zie hoe de materialen die je al jaren gebruikt worden gemaakt.

Als jij je inschrijft verzamelen we op maandag 15 januari om 9.30 uur bij de Cultuurkustbus op het parkeerterrein van Royal Talens (Sophialaan 46, Apeldoorn) waar we om 9.45 uur naar binnen gaan. het ontvangst is in het Experience Centre (Gebouw de Keulse Pot) met koffie en thee. We bespreken de rijke historie van meer dan 120 jaar Royal Talens waarna we de fabriek in gaan. De rondleiding door de fabriek duurt ±1,5 tot 2 uur, waarbij we door 5 hallen gaan. Let op! Een deel van de rondleiding is door het monumentale pand en daarom helaas niet rolstoelvriendelijk. We eindigen weer in het Experience Centre waar we afsluiten en waar een leuk presentje voor iedereen klaar staat!

Let op! Verzamelen doen we dus bij de Cultuurkustbus op locatie in Apeldoorn, inclusief koffie/thee, iets lekkers en een leuke souvenir.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief