Vrijwilligers-vacature: Zaterdagochtend

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de zaterdagochtend.

Iedere zaterdagochtend is het Klooster geopend om marktlieden te ontvangen en te voorzien van koffie, thee of fris. Daarnaast mogen de marktlieden gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Wanneer de cursussen Ouder-dreumes- en Ouder-peuterdans plaatsvinden, worden de deelnemende cursisten welkom ontvangen en bieden we deze na afloop van de les wat ranja en fruit aan. Zo vertrekt iedereen weer met een lach! 

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste en gastvrije vrijwilligers die deze verschillende doelgroepen willen ontvangen op de zaterdagochtenden op onze locatie in Harderwijk. De dag start om 7.00 uur en eindigt om 13.30 uur – waarbij je de deur al vanaf 13.00 uur sluit voor de laatste afrondende werkzaamheden. Ben jij de sympathieke gastheer of -vrouw die ons komt helpen? Lees dan snel verder!

Cultuurkust zet je in beweging
Cultuur toegankelijk en dichtbij voor iedereen. Dat is de missie van Cultuurkust, het centrum voor amateurkunst en cultuureducatie in de regio Noordwest Veluwe. Cultuurkust gelooft in het ontdekken en ontwikkelen van talent in alle leeftijden en alle lagen van de samenleving. Daarom bieden we voor iedereen in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. Daarnaast hebben we een actieve afdeling voor het basisonderwijs, bieden we workshops aan bedrijven en ontwikkelen wij projecten met maatschappelijke partners op het thema cultuur en gezondheid.

De komende jaren zetten we in op levendige locaties, waarbij het Klooster de belangrijkste is. We kunnen dit alles onmogelijk doen zonder de extra handen van vrijwilligers. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen op de zaterdagochtenden.

Wij bieden
Leuk, zinvol en dankbaar werk in een prachtig monumentaal pand in hartje Harderwijk. Gezellige borrels met een kleine groep enthousiaste collega’s in een dynamische omgeving en de mogelijkheid om een BHV-cursus te volgen.

Wij zoeken
Enthousiaste, zelfstandige en flexibele vrijwilligers die affiniteit hebben met kunst en cultuur. We zoeken vrijwilligers die een aantal dagdelen per seizoen beschikbaar zijn. Deze dagen worden in gezamenlijk overleg gepland.

Interesse?
Wil jij graag deel uit te maken van hét centrum voor cultuureducatie en amateurkunst in Harderwijk? We kijken er naar uit om kennis met je te maken! Neem contact op met Wibrand van Norel, via beheer@cultuurkust.nl of stap binnen voor een kopje koffie.

Een vrijwilligersvergoeding is in overleg mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief