Vacature medewerker Bedrijfsvoering & ICT

Samen met Bibliotheek Noordwest Veluwe zoeken wij per direct een medewerker Bedrijfsvoering & ICT voor 32 uur per week.

Gezamenlijk zijn wij per 1 september 2024 op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker Bedrijfsvoering & ICT voor 32 uur per week. Een hele afwisselende baan waarin jij zorgt voor een representatieve, gebruiksvriendelijke en veilige omgeving voor medewerkers en bezoekers van de Cultuurkust en de Bibliotheek.

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen op het gebied van ICT, Facilitair, Gebouwenbeheer, Arbo en BHV. Je beantwoordt vragen, vangt klachten op en zet de juiste acties uit om problemen op te lossen.

Op ICT-gebied ben je applicatiebeheerder van alle systemen van beide organisaties, je beheert draagbare apparatuur (zoals cursuslaptops en -tablets), vaste pc’s, beeldschermen en randapparatuur in de verschillende vestigingen. En je bent contactpersoon voor de helpdesks. Je kent de IT-infrastructuur van de vestigingen en bent eerste aanspreekpunt voor medewerkers voor ICT-aangelegenheden en vragen.

 

Jij coördineert het beheer, onderhoud en reparaties van de gebouwen, de schoonmaak en tuinonderhoud. Je maakt goede operationele werkafspraken met externe dienstverleners, zoals schoonmaak, loodgieters, elektriciens en ziet erop toe dat kwaliteit wordt geleverd en contractafspraken worden nagekomen.

Wat breng je mee?
Je weet van aanpakken en gaat een uitdaging niet snel uit de weg. Je hebt flinke affiniteit met ICT, bent digitaal vaardig en een kei in het installeren en beheren van apparaten, systemen en applicaties (basis). Als het gaat om ICT, gebouwen of faciliteiten: jij zorgt ervoor dat problemen worden opgelost, zodat bezoekers en medewerkers hun werk kunnen doen. Je bent communicatief sterk, vriendelijk en duidelijk. En met je pragmatische en flexibele instelling zie je altijd wel een oplossing. Of je steekt zelf je handen uit de mouwen. Regelen en plannen doe je als de beste, evenals het organiseren van je eigen werk. Want dat kan best uitdagend zijn als je voor twee organisaties met meerdere vestigingen werkt.

Verder heb je:

  • een relevante MBO-4 opleiding, bijvoorbeeld facilitaire dienstverlening;
  • kennis van facilitaire zaken, ARBO en BHV;
  • aantoonbare ervaring met het installeren en beheren van apparaten, systemen en applicaties;
  • beschikking over een auto (je bent werkzaam op al onze vestigingen).

 

Wij bieden
Een hartstikke leuke baan van 32 uur per week, waarbij je 20 uur in dienst bent van Bibliotheek Noordwest Veluwe en 12 uur in dienst van Cultuurkust.

We bieden:

  • een inspirerende, snel veranderende werkomgeving;
  • enthousiaste en zeer betrokken collega’s;
  • vrijheid in het inplannen van je eigen tijd en werkzaamheden;
  • een telefoon, iPad en laptop in bruikleen.

 

Tijdens je ruime inwerkperiode kun je rekenen op relevante begeleiding en scholing. Je ontvangt een salaris tussen € 2.819,- en € 3.694,- (bij een 36-urige werkweek), schaal 7 van de cao Bibliotheken en schaal 7 van de CAO Kunsteducatie.

 

Cultuurkust en Bibliotheek Noordwest Veluwe


Cultuurkust: zet je in beweging!
Cultuur toegankelijk en dichtbij voor iedereen. Dat is de missie van Cultuurkust, hét centrum voor amateurkunst en cultuureducatie in de regio Noordwest Veluwe. In de gemeentes Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet en Nijkerk bieden we workshops, cursussen en lessen muziek, theater en beeldende kunst.

 

Bibliotheek Noordwest Veluwe: brug naar de toekomst
Bibliotheek Noordwest Veluwe is dé ontmoetingsplek voor alle bewoners van Noordwest-Veluwe die graag lezen, leren of hun taal- of digitale vaardigheden willen ontwikkelen. In hun eigen tempo, betaalbaar, en in een veilige omgeving. We helpen de inwoners in de gemeentes Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet en Elspeet het beste uit zichzelf te halen en mee te blijven doen.

 

Contact en reageren
Voor meer informatie over de functie van medewerker Bedrijfsvoering & ICT neem je contact op met Anne Visser, directeur van Cultuurkust op 06-15904814 of met Jaap Holzken, adviseur Bedrijfsvoering van de Bibliotheek Noordwest Veluwe op 06-22335782.

 

Je motivatie met cv kun je sturen naar secretariaat@bibliotheeknwveluwe.nl. Doe dat vóór 5 juli aanstaande. De eerste gespreksronde staat gepland in de week van 15 juli.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief