Vacature Cursuscoördinator Theater

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Cursuscoördinator Theater (0,4 FTE) om het team Vrije Tijd te versterken. Als Cursuscoördinator Theater ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de theatercursussen en onze JongerenTheaterSchool WOLF (JTS WOLF).  Daarnaast zal je ook de coördinatie doen voor onze dans- en literatuurcursussen.

De afdeling Vrije Tijd biedt ongeveer 70 creatieve cursussen aan per seizoen in de regio Noordwest Veluwe. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met verschillende projecten rondom amateurkunsten en ontwikkelen ze aanbod binnen het sociale domein. JTS WOLF is dé ontmoetingsplek voor jongeren die geïnteresseerd zijn in theater. Een plek voor jongeren van 12 t/m 21 jaar die nieuwsgierig zijn naar acteren en theater maken; of ze nou voor het eerst op de planken staan of auditie willen doen voor een vakopleiding. De afdeling bestaat uit een teamleider, 2 community programmeurs, 2 coördinatoren, een projectassistent en iemand die de cursusadminstratie verzorgt.

De functie:
Als cursuscoördinator Theater ben jij hoofdzakelijk het aanspreekpunt voor de theatercursussen en JTS WOLF. Daarnaast verzorg je ook de coördinatie voor onze dans- en literatuurcursussen, dit zijn in totaal ongeveer 20 cursussen. Jij doet de gehele coördinatie van deze cursussen en de jongerentheaterschool: je onderhoudt het contact met de docenten en bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en evalueren van het aanbod.

Daarnaast zul je soms optreden als projectleider voor theaterprojecten in het onderwijs, sociaal domein en vrije tijd.  Je bent betrokken bij het team Vrije Tijd en denkt in de volle breedte mee over de strategie en het beleid op de afdeling.

Wat ga je doen:

  • Jij doet de coördinatie van onze theater-, dans- & literatuurcursussen en onze jongerentheaterschool WOLF
  • Jij doet de projectleiding van theaterprojecten in het onderwijs en sociaal domein.
  • Jij ontwikkelt nieuw aanbod in de regio.
  • Je maakt voorstellen voor en bewaakt het budget van de toegewezen project(en).

Wat breng je mee?

  • Je hebt affiniteit met theater en cultuureducatie. Afgestudeerd aan een kunstvakopleiding is een pre.
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre
  • Je  behoudt het overzicht en kunt goed organiseren
  • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in de culturele sector.
  • Je bent ondernemend, sociaal vaardig en enthousiast

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische, prettige werkomgeving. Cultuurkust is een kleine, gedreven organisatie met een informele werksfeer. Als Cursuscoördinator Theater krijg je de kans om mee te werken aan de ontwikkeling en groei van cultuur en cultuureducatie binnen de regio Noordwest Veluwe. Deze functie zal vallen in schaal 8 van de CAO Kunsteducatie.

Cultuurkust
Cultuur toegankelijk en dichtbij voor iedereen. Dat is de missie van Cultuurkust, het centrum voor amateurkunst en cultuureducatie in de regio Noordwest Veluwe. Cultuurkust gelooft in het ontdekken en ontwikkelen van talent in alle leeftijden en alle lagen van de samenleving. Daarom bieden we voor iedereen in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. Daarnaast hebben we een actieve afdeling voor het basisonderwijs, bieden we workshops aan bedrijven en ontwikkelen wij projecten met maatschappelijke partners op het thema cultuur en gezondheid.

Contact en reageren:
Informatie over de functie: Wibrand van Norel, Teamleider Vrije Tijd via 0630113336 of wibrand.vannorel@cultuurkust.nl. Reageren kan tot uiterlijk maandag 24 juni door een mail met motivatie en CV te sturen wibrand.vannorel@cultuurkust.nl.

De eerste gesprekken worden gehouden op dinsdag 2 juli,  de tweede gespreksronde vindt plaats op dinsdag 9 juli.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief