Muziekmaand Nunspeet voor scholen

In de maand juni wordt in Nunspeet de eerste Muziekmaand georganiseerd! Er zijn verschillende muzikale activiteiten voor leerlingen, scholen en ouders!

Programma voor scholen:

31 mei
09:30 uur
Veluvine, Nunspeet
De Geniet van Fietsen Musical Awards; groepen 8 uit Nunspeet laten aan elkaar een lied uit hun eigen musical horen. Er is een jury en er valt zelfs een echte prijs en wisselbokaal te winnen. Inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk.
Op inschrijving
Veluvine, Nunspeet
Leerlingen uit de bovenbouw krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een rondleiding door Veluvine. Wat gebeurt er allemaal in een theater, wat doet een technicus etc. Inschrijven kan via Planned Culture.
Elke maandag
op inschrijving
Orgelmuseum, Elburg
Leerlingen (groep 6 t/m 8) krijgen een rondleiding door het orgelmuseum inclusief speurtocht. Het museum vraagt 3 euro per leerling. Eventueel is het ook mogelijk dat er een vrijwilliger van het museum in de klas komt om het e.e.a. over het museum te vertellen. Prijs is dan in overleg. Klik hier voor meer informatie over het orgelmuseum. Opgeven kan via Planned Culture.
Nvt
Online
Filmpjes Bas en Viola en de wondere wereld van muziek
Kinderen maken d.m.v. de filmpjes kennis met de verschillende instrumenten en de muziekgeschiedenis. Mail naar arjanne.bruggeman@cultuurkust.nl voor de inloggegevens van de filmpjes.

Doe mee aan de social media challenge! Post jouw muzikale activiteit van deze maand op social media met de hashtag #JuniMuziekmaandNunspeet!

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief