Woensdagacademie

Elke woensdag werken aan een zelfgekozen onderwerp: dát is de Woensdagacademie van Cultuurkust, bedoeld voor ervaren schilders. Het is stimulerend om in een groep elkaars werkproces te volgen en mogelijkheden te vergelijken.
Dit ga je doen

Voor aanvang van deze cursus word je gevraagd na te denken over een onderwerp of thema. Op de eerste dag onderzoek je dit met zelf meegebrachte foto’s of schetsen, een tekst of woord of ander (beeld-)materiaal. De docent is aanwezig om je te helpen een goede en uitdagende start te maken en om je te inspireren. Elke maand bekijkt zij het proces en de resultaten met als doel de beeldvertalingen aan te scherpen, te verdiepen en verder te ontwikkelen.

Vrij atelier

De docent zal om de week de lessen van deze cursus begeleiden. Daarbij kent deze cursus dagen waar je als cursist zelfstandig en vrij aan de opdracht kan werken. Dat kan bij ons of thuis.

Materialen

Je kunt de materialen aanschaffen via de materialen kaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt de materialen die je wilt gebruiken ook zelf meenemen.

Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief